Felhasználói adatok
Az igényelt felhasználói név. Írásjelek a pont, kötőjel és aláhúzás kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
A Szegedi Nemzeti Színház lényegesnek tartja a saját honlapjáról birtokába jutott személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. Ezen tevékenysége során különös tekintettel veszi figyelembe a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit, az abban foglaltak szerint kezeli a személyes, illetve a közérdekű adatokat, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy mindenki maga rendelkezik személyes adatainak nyilvánosságra hozataláról és felhasználásáról. A Szegedi Nemzeti Színház honlapjára látogatók egyes adatai (IP-cím, felhasználó operációs rendszere, böngésző típusa stb.) automatikusan és folyamatosan regisztrálásra kerülnek. Ezeket az információkat a Színház kizárólag összesített és feldolgozott, egyének szerint nem azonosítható formában veszi igénybe abból a célból, hogy tovább fejleszthesse tevékenységét. Ezek az adatok semmilyen módon nem kerülnek összekapcsolásra a felhasználók által megadott egyéb adatokkal. A honlapon megtalálható egyes szolgáltatások igénybe vétele regisztrációs kérdőív kitöltéséhez kötött. A regisztrációval keletkező adatok kezelését a Színház a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Ezen adatok név szerint nem azonosítható módon statisztikák készítésére kerülnek felhasználásra, amelyeket a Színház marketing elemzésre használ fel. A felhasználók egyedi elérésre alkalmas adatai (pl. e-mail cím) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra kerülnek felhasználásra, azok harmadik fél részére (a törvényben meghatározott eseteken kívül) nem történnek átadásra. A megadott személyes adatok tárolásához való hozzájárulást azok elküldése jelenti. Megadott személyes adatait a felhasználó az adatbázisból bármikor szabadon törölheti. A honlap más internetes oldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen oldalak adatközléséért, adatvédelmi eljárásáért, valamint az oldalak tartalmáért a Szegedi Nemzeti Színház nem vállal felelősséget. A Szegedi Nemzeti Színház honlapja működését érintő mindennemű változtatás jogát fenntartja.
Hírlevelek
Személyes információk
A hírlevélre történő regisztráció kitöltésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szegedi Nemzeti Színház híreivel, újdonságaival kapcsolatos tájékoztatóival a jövőben megkereshesse Önt e-mailben. A regisztrálásnál az adatszolgáltatás, a törvény előírásai értelmében, kötelező. A regisztráció a honlapon bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Szegedi Nemzeti Színház, mint reklámozó, reklámszolgáltató, illetve a reklám közzétevője a hírlevéllel összefüggésben az Ön személyes adatairól nyilvántartást vezet. Az ebben a nyilvántartásban rögzített adat csak a hozzájáruló nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően, annak visszavonásáig kezelhető és harmadik fél számára kizárólag az érintett személy előzetes hozzájárulásával adható át. Amennyiben a hírlevélről történő leiratkozás megtörténik, úgy az Ön neve és egyéb személyes adatai a nyilvántartásból haladéktalanul törlésre kerülnek és a reklám az itt meghatározott módon a továbbiakban nem közölhető.
CAPTCHA
Az alábbi kérdés a kártevők ellen védelmez minket, kérjük válaszoljon rá.
Image CAPTCHA
A karakterek beírásánál számít a kis- és nagybetűk megkülönböztetése!
Navigáció

május 2017

Nagyszínház

május 2017

Kisszínház és Egyéb játszóhelyek


A színház bora 2016Facebook

Bemutató

Repertoárunkból